Casal i Campus d'estiu al Club Tennis Sant Pol

Casal i Campus d'estiu al Club Tennis Sant Pol

Des del Club Tennis Sant Pol ens fa molta il·lusió informar-vos que un any més ja estem engegant motors pel que fa a la temporada d’estiu. Tot seguit us passem informació del casal i campus d’estiu 2017.

El casal / campus comença el dilluns 26 de juny i finalitza el divendres 8 de setembre. La contractació és per setmanes com cada any. (Es pot contractar setmanes seguides o saltejades fins a un total de 11 setmanes que oferim). Realitzarem dues sortides, una primera la setmana del 3 de juliol i una altra la setmana del 17 de juliol (les sortides sempre es poden contractar encara que els nens/es no vinguin aquella setmana).

L’horari que fem de casal és de 9 a 13.30h en tarifa matinal.
Hi ha l’opció d’ampliar-lo fins les 15 h amb servei de càtering per dinar i fins les 17h.
A més també hi ha servei d’acollida de 8 a 9h.
A l’agost només fem tarifa matinal.

El preu de l’activitat és: 
70€ setmanals de 9 a 13.30
110€ de 9 a 15h (inclou dinar)
130€ de 9 a 17h (inclou dinar + casal/ campus de tarda)
15€ la matrícula pels nens/es no soci (socis gratuïta) i 10€ en cas de germans. Aquesta inclou (assegurança mèdica, samarreta tècnica del casal i material necessari).

Aquets preus són sense descomptes i iva inclòs, els descomptes que apliquem són:
5% per anticipació ( si la inscripció es realitza i formalitza abans del 31 de maig)
5% per germans ( si dos o més germans s’inscriuen al casal/campus)
5% per fidelitat ( si es contracten 4 setmanes o més)
Aquets descomptes són acumulables fins a un 15% de descompte per nen/a.

Estem treballant en la construcció d’una pàgina web on hi podreu trobar tota la informació i les diferents activitats. En breu rebreu més informació sobre aquest aspecte, però ja us avancem que a part de la pràctica del tennis (a tots nivells: des d’iniciació fins a perfeccionament), treballem molts esports convencionals diferents perquè hi hagi un aprenentatge integral esportiu com són el pàdel, futbol, bàsquet… i de no tant convencionals com: escalada, tir amb arc, geocoaching… A part de fer activitat de caiac a la platja amb la supervisió de monitors titulats en socorrisme (per nens de més de 6 anys d’edat) i activitat d'hípica amb professionals del sector a la hípica Sant Pol (per a nens de menys de 6 anys d’edat). A més, els més petitons gaudiran de la manipulació de diferents tallers en hores puntes de sol impartits en llengua estrangera.

Dies per formalitzar inscripcions durant el mes de juny en l'horari següent:

3 de juny : 16.30 -17.30
7 de juny : 17.30 -18.30
10 de juny: 17.00-18.00
14 de juny: 17.30-18.30
17 de juny: 17.00-18.00
21 de juny: 17.30-18.30
 

En el moment de fer la inscripció s’ha de pagar el 50% de l’activitat contractada, portar fotocòpia del DNI del nen/a (o llibre de família en cas de no tenir-ne) i de la targeta sanitària. L’altre part s’haurà d’abonar durant el mes de juny, abans de començar el casal.

Per més informació us podreu adreçar al correu electrònic: escolatennissantpol@gmail.com o trucar o enviar WhatsApp al 660.64.50.60 (Francesc Codina)

A continuació us adjuntem el full d’inscripció: el podeu reenviar ja omplert en aquest mateix e-mail o portar-lo imprès el dia que vingueu a formalitzar la inscripció al Club (reserva de plaça de 15 dies des de que rebem la inscripció fins la seva formalització).

Atentament,
Francesc Codina