Informació inici casal

Informació inici casal

 • El casal d’estiu obre les seves portes a les 9 menys 10 del matí (excepte pels que tenen contractat el servei d’acollida que poden venir a partir de les 8h del matí -només les 5 primeres setmanes-).
 • L’horari de recollida serà a les 13.30h del migdia (excepte pels que tenen contractat servei de menjador (només les 5 primeres setmanes)).
 • Com ja sabeu, la contractació del casal és per setmanes. Per tant, sempre que hi hagi plaça disponible es pot ampliar la contractació per a setmanes posteriors. Realitzem el casal fins el dia 8 de setembre.
 • Les excursions seran el dia 6 de juliol i 20 de juliol. La primera serà a Marineland* per tot el casal complert i la segona serà al Gnomo Park* (pels nens i nenes de fins a 7 anys) i Water World* (pels nens i nenes majors de 7 anys). El dia de les excursions la sortida serà des del mateix Club de Tennis a les 9 del matí i l’arribada a les 17h de la tarda. Els que tenen servei de menjador contractat tindran un servei de carmanyola.
  L’acampada* en el Club de Tennis “vivac” serà el 27 de juliol (a partir de 7 anys d’edat).
  Les excursions i l’acampada està oberta a qualsevol nen i nena que vingui al casal en una altra setmana. És a dir, encara que durant aquella setmana no vingui al casal, us podeu posar en contacte amb nosaltres i apuntar-lo sense cap problema.
  *Inscripcions durant la mateixa setmana de l’activitat.
  El servei de menjador es pot contractar per setmanes (gaudint així d’un descompte) o es pot comprar el tiquet del menjador el mateix dia (sempre i quan es comuniqui tot just arribar al casal, abans de les 9:15h). En el moment de la compra del tiquet s’haurà d’abonar l’import corresponent: 10€ si el nen/a es queda a dinar (recollida fins les 15h) i 15€ si es queda a dinar amb la permanència. És a dir, recollida fins a les 17h.
  Tanmateix, aquest servei de menjador com el de l’acollida serà disponible durant les 5 primeres setmanes quedant fora de servei durant l’agost i setembre.
 • El primer dilluns de cada setmana donarem una samarreta del casal als nens i nenes que no la tinguin.
  Volem recordar que en cas de voler una segona samarreta la podeu adquirir per 10€ en el moment desitjat.
 • Cal portar cada dia l’esmorzar i una cantimplora d’aigua. Tota la roba marcada (sobretot els més petits). Recomanem portar una gorra marcada amb el nom i crema solar (si pot ser ja posada des de casa).
  Banyador i tovallola els dies que hi hagi programat jocs d’aigua i/o platja. Qui vulgui portar material addicional com raqueta de tennis o pàdel no hi ha cap problema, però nosaltres deixem tot el material que es requereix per a dur a terme les diferents activitats. El casal no es farà responsable del deteriorament o pèrdua de material propi. Habilitarem un espai per material extraviat.
 • Podeu veure la graella d’activitats i el menú del menjador a l’entrada del club penjat sobre un plafó.
 • Pels més menuts del casal, recordeu que els dijous hi ha activitat d’hípica. Quan hi hagi aquesta activitat s’haurà de portar els nens/es a la mateixa hípica a les 9 del matí i anar a buscar-los a les 13.30h. (En cas de tenir, dos nens o nenes al casal i que un d’ells faci hípica i l’altre faci activitats al club perquè és d’una franja d’edat superior, recomanem anar a recollir primer el nen de la hípica i després recollir el nen/a que estigui al club, ja que si arribeu amb retràs al club no hi ha cap problema. Pels nens d’aquesta franja d’edat que es queden a dinar ens hauríeu d’autoritzar a través d’un petit document per realitzar les baixades de la hípica amb el cotxe particular (seria bo que si utilitzeu cadireta o alçador ens el deixéssiu aquest dia a les 9h del matí a la monitora corresponent i la tornéssiu a recollir en acabar la jornada).
 • De la mateixa manera que en el punt anterior, veureu que aquest any cada grup baixa un dia al Parc del Litoral per a realitzar diferents activitats de lleure i esports. Només en cas del grup de “Mestral” (p3, p4 i p5) s’hauran de deixar al parc del litoral a les 9h i anar a buscar al mateix parc a les 13.30h. (Respecte els nens que es queden al menjador dins aquesta franja d’edat s’haurà d’autoritzar el transport del nen/a fins el club de tennis).
  Tots els altres grups sempre es portaran al club de tennis i es recolliran al mateix club, ja que les baixades i pujades les faran a peu.
 • Un dia a la setmana baixem a la platja. (menys el grup de petits: Mestral).
 • Tots aquells nens i nenes que vulguin marxar sols a les 13.30h hauran de portar un document on acrediti que poden marxar sols i donar-li al seu monitor de referència.

Moltes gràcies i molt bon estiu a tothom!!!